Les festes de Moros i Cristians del 2024 ja tenen les imatges del cartell anunciador i de la portada de la revista

Joaquim Baldó és l'autor guanyador del disseny de la portada de la revista de festes i Patrick Morghadi el del cartell anunciador de les festes de Moros i Cristians, declarades de interés turístic internacional.

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia
Les festes de Moros i Cristians de la Vila Joiosa del proper any ja tenen cartell anunciador i imatge per il·lustrar la portada de la revista.
 
Els socis festers Joaquim Baldó i Patrick Morghadi són els autors guanyadors dels concursos de la portada de la revista de festes i del cartell anunciador, respectivament, que organitza l'Associació Santa Marta.
 
El jurat es va reunir divendres per deliberar la decisió dels dos concursos. L'Alcalde Marcos Zaragoza, el regidor de Festes, Jaime Santamaría, la presidenta de l'Associació Santa Marta, Marta Mingot, i la sòcia festera designada per sorteig Mariola Jacinto van formar el jurat que ha decidit les obres guanyadores entre la selecció obtinguda després de la votació popular a càrrec dels socis festers.
 
La portada guanyadora és reconeguda amb un premi de 500 euros i el cartell anunciador rep un guardó de 800 euros, que seran lliurats als autors en un proper esdeveniment organitzat per l'Associació Santa Marta.

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 27 de Novembre de 2023