La Bandera Blava i la d'Ecoplayas ja onegen a la platja Centre de la Vila Joiosa

Les platges de Varador, la Caleta, Paradís, Bol Nou i el port esportiu del Club Nàutic lluiran també aquest reconeixement de màxima qualitat i gestió d'aquests espais

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

La platja Centre de la Vila Joiosa llueix des de hui dos dels distintius més importants en matèria de qualitat i medi ambient del litoral internacional. La Bandera Blava i la d'Ecoplayas han sigut hissades per l'alcalde de la Vila, Andreu Verdú, la regidora de Turisme i Platges, Marta Sellés, l'edil de Manteniment de Platges, Kiko Carreres, i l'edil d'Atenció a Residents Europeus, Aina Santamaria, que han estat acompanyats per treballadors/es del Servei de Platges durant aquest acte simbòlic.

 

La Vila Joiosa compta un any més amb 5 banderes blaves, reconeixement atorgat per la Fundació d'Educació Ambiental (FEA) que suposen una declaració de qualitat d’àmbit internacional, en la qual s'analitzen les aigües, la platja i els serveis que s'hi ofereixen. Igual que a la platja Centre, les platges Varador, la Caleta, Paradís, Bol Nou i el port esportiu del Club Nàutic lluiran des de hui aquestes banderes blaves que han posicionat un any més a la Vila Joiosa entre els municipis més guardonats de tota la Marina Baixa amb 6 guardons d'aquest important distintiu.

 

La bandera Ecoplayas, ja rebuda l'any passat a la platja Centre, premia novament la bona gestió i sostenibilitat d'aquest arenal. El distintiu Ecoplayas premia les platges que es destaquen per les seues polítiques mediambientals. Distingeixen la qualitat de les platges des del punt de vista ambiental, turístic i de sostenibilitat, amb l'objectiu de difondre els seus esforços, innovacions i assoliments.

 

“Per al nostre municipi és tot un honor rebre un any més 5 banderes blaves a les nostres platges i la d'Ecoplayas, per a la platja Centre, ja que aquest distintiu demostra el compromís i el treball de la Vila Joiosa amb els seus arenals”, declara l'edil de Platges, Marta Sellés.

 

Per part seua, Andreu Verdú afirma “estar molt orgullós d'aquestes banderes pel que representen, i per ser un reconeixement a la tasca important que realitzen els edils responsables i el funcionariat de l'Ajuntament perquè la qualitat i sostenibilitat de les platges de la Vila Joiosa seguisca a l'avantguarda de les més distingides del litoral mediterrani”, ha conclòs l'alcalde de la Vila.

 

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 16 de Juny de 2021