L'IES Marcos Zaragoza ofereix cursar mòduls solts dels cicles de Formació Professional a adults

Aquesta oferta parcial s'adreça a l'alumnat que no disposa de titulació per accedir a cicles formatius i inclou mòduls d'Electricitat i Electrònica, Administració i Informàtica.

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia
L'institut d'educació secundària Marcos Zaragoza ofereix cursar mòduls solts dels cicles de Formació Professional que imparteix al centre educatiu. Aquests mòduls es dirigeixen a alumnat major d'edat, que no disposa d'una titulació oficial per poder accedir als cicles formatius, ja que, per aconseguir-ne l'accés, no cal presentar cap requisit acadèmic, de manera que es possibilita alhora , la futura obtenció del títol professional respectiu.
 
Els cursos formatius que s'ofereixen són “Infraestructures comunes de telecomunicació a habitatges i edificis”, del cicle de formació bàsica d'Electricitat i Electrònica, “Tractament informàtic de la informació” i “Tècnica comptable”, pertanyents al cicle de grau superior d'Administració, i Fonaments de Hardware i Llenguatges de marques i sistemes de gestió d'informació, del cicle d'Informàtica.
 
Ja està obert el termini de preinscripció i de matrícula al centre educatiu fins a l'1 de març. Les classes s'impartiran de l'11 de març al 21 de juny en horari de matí i vesprada.
?
 
 
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 20 de Febrer de 2024