Esports programa una sèrie d'activitats gratuïtes destinades a tots els públics per a l'últim trimestre de l'any

El programa d'activitats comença aquest diumenge amb la primera de les 3 eixides biosaludables i clourà amb la celebració de Gala Solidària de Nadal i la tradicional Sant Silvestre

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de la Vila Joiosa ha programat un calendari d'esdeveniments per a aquest últim trimestre de l'any replet d'activitats gratuïtes destinades a tots els públics, amb l'excepció de la tradicional Gala Solidària de Nadal, l'import del qual de l'entrada anirà destinat a col·laborar amb una organització municipal sense ànim de lucre.

 

Per al dia 24 d'octubre està prevista la primera de les 3 eixides biosaludables gratuïtes organitzades pel Departament d'Esports. Diumenge que ve, l'eixida es realitzarà des del poliesportiu Marta Baldó a les 9.30 hores i la ruta a realitzar recorrerà diferents platges del municipi fins l'arribada a la torre guaita de la Malladeta, on després de finalitzar la jornada es farà un descans per a l'esmorzar de les persones assistents. Les eixides biosaludables següents es realitzaran els dies 7 i 21 de novembre.

 

Estar en moviment "és un dels hàbits que hem de realitzar per a mantindre una bona salut", ha explicat José Ramón Uclés, regidor d'Esports de la Vila Joiosa. "Aquestes eixides tenen com a objectiu deixar a un costat el sedentarisme a través de diferents recorreguts per les senderes de la Vila; per això, i després de l'èxit de les anteriors edicions, animem la ciutadania a participar en aquestes rutes que ens descobreixen alguns dels pintorescos paisatges vilers", concloïa Uclés.

 

Per al 17 de desembre està programada la tradicional Gala Solidària de Nadal, en la qual actuaran les persones usuàries del programa municipal, amb la intenció de recaptar una quantitat econòmica que serà donada a una entitat municipal sense ànim de lucre.

 

Finalment, per a tancar l'any se celebrarà el dia 26 de desembre la III Edició de la Carrera Familiar de Sant Silvestre, amb premis per a la millor disfressa individual i grupal i per a la persona participant de major i menor edat. A més es realitzarà un avituallament final amb xocolatada per a totes les participants en un ambient festiu i nadalenc.

 

Per a participar en qualsevol de les activitats serà necessari realitzar la inscripció prèviament en les xarxes socials de la Regidoria d'Esports i de La Vila en Moviment.

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 18 d’Octubre de 2021