L'Ajuntament de la Vila treballa en la remodelació de la plaça de la Comunitat del barri de la Sicop

La Regidoria de Serveis Tècnics ha començat les tasques que dotaran d'un aspecte renovat i colorit el parc de la Sicop

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

L'Ajuntament de la Vila Joiosa, a través de l'àrea de Parcs i Jardins i Serveis Tècnics, totes dues dirigides per l'edil, Kiko Carreres, està duent a terme les obres de renovació de la plaça de la Comunitat del barri de la Sicop de la Vila Joiosa.

 

Les primeres actuacions es van centrar sobre el mobiliari de la zona de joc infantil del parc, la restauració del qual, mitjançant la substitució de peces i panells deteriorats i tasques de pintura, van condicionar la zona de joc, ja oberta al gaudi dels/de les menors.

 

Ara les tasques continuen amb la reparació de les jardineres del parc, les quals presenten nombrosos desperfectes per l'antiguitat d'aquestes, i per això estan sent intervingudes actualment pel personal municipal per a la seua reparació i embelliment. A més, està previst que una vegada finalitzades aquestes actuacions, les jardineres lluïsquen nous colors concordes al perfil característic de les cases de colors de la Vila Joiosa. Una vegada finalitzades les obres, el personal operari té previst la plantació de nous exemplars florals en les jardineres restaurades. Així mateix, l'actuació també projecta la renovació i els treballs de pintura del mobiliari urbà de bancs, papereres i cartells de la plaça.

 

“L'ús continuat del parc, unit a l’antiguitat d’aquest, ha produït un desgast important en mobiliari i elements d'adorn de la plaça que fa necessària una renovació urgent que garantisca una zona d'oci i descans agradable, alegre i segura per a xiquets, xiquetes i adults/es del barri de la Sicop”, exposa Carreres.

 

Les tasques de restauració la plaça de la Comunitat, finançades íntegrament pel Departament de l'Ajuntament, s'engloben dins del pla de la Regidoria de Parcs i Jardins per a adequar els parcs de la Vila Joiosa. Una tasca que ja s'ha estés a altres parcs del municipi i que tindrà continuïtat durant 2022.

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 19 d’Octubre de 2021