La Regidoria de Medi Ambient obre el primer parc caní del municipi en el riu Amadòrio

La segona zona canina s'inaugurarà en unes setmanes al costat del parc Censal

Facebook logo    Twitter logo

La Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de la Vila Joiosa ha posat en funcionament el primer dels tres parcs canins que té previst inaugurar aquest any. El primer a acollir els cans ha estat el situat en el riu Amadòrio i el segon, en unes setmanes, s'obrirà als voltants del parc Censal. El tercer que s'inaugurarà aquest any serà a la Cala de la Vila Joiosa i es preveu que estiga llest el mes de desembre.

 

Aquests primers parcs, que serviran de proves per a desenvolupar la iniciativa en altres zones de la Vila Joiosa durant els pròxims anys, compten amb una tanca perquè els gossos estiguen a la seua zona, amb bancs perquè els amos puguen descansar mentre les seues mascotes corren pel parc i també un abeurador que s'instal·larà pròximament.

 

L'alcalde de la Vila Joiosa, Andreu Verdú, acompanyat pel regidor de l'àrea, Pedro Alemany, i el regidor d'Urbanisme Jaume Ramis, ha visitat aquest primer parc, on ja es trobaven veïns de la zona gaudint amb els seus gossos d'aquest nou lloc d'esplai.

 

Per a Pedro Alemany, «aquestes zones són una demanda veïnal per poder gaudir de forma distesa de les seues mascotes, en un ambient relaxat i preparat per a ells. Aquests primers parcs seran de prova per poder més endavant, segons com funcionen, anar habilitant-ne en uns altres barris del municipi», va confirmar el regidor de Medi Ambient.

Totes les imatges

Notícia publicada el 10 de Novembre de 2016