Els Moros i Cristians 2017 de la Vila Joiosa ja tenen el seu cartell anunciador

El guanyador del cartell ha estat Felipe Martínez de la Vila Joiosa i la portada de la revista serà la dissenyada per Juan Diego Ingelmo de Borriana

  

L'Associació de Moros i Cristians Santa Marta va donar ahir a conéixer els guanyadors del pròxim cartell i la portada de la revista que anunciaran els Moros i Cristians de 2017. La forma d'elecció ha estat mitjançant una convocatòria pública a tots els festers i festeres de Vila Joiosa perquè durant uns dies votaren lliurement el cartell i la portada que més els agradara.

 

Finalment, el guanyador del cartell ha estat el viler Felipe Martínez i el guanyador de la portada de la revista de festes ha estat Juan Diego Ingelmo de la localitat de Borriana. El disseny de la portada destaca perl gran colorit, sense oblidar que la Vila Joiosa és un poble mariner, amb la qual cosa, el mar és un dels elements fonamentals en aquesta creativitat. D'una altra banda, en el cartell, Martínez ha volgut mostrar també un element típic de la Vila Joiosa com són les cases de colors, per descomptat, sense oblidar-se de la mar.

 

Desfilada a Fitur

 

Les festes de Moros i Cristians, declarades d'Interès Turístic Internacional, estaran més presents que mai en la promoció del municipi a Fitur, celebrat a Madrid, ja que participaran en la desfilada de dissabte que organitzat pel Patronat de Turisme de la Costa Blanca pels carrers del centre de la capital. En concret, desfilaran la companyia del Rei Moro (Els Pak.kos) i la del Rei Cristià (Els Voluntaris), cadascuna d’aquestes amb una filà de dones i una altra d'homes. A més, es desplaçaran a Madrid les dues bandes de música de la ciutat, l'Ateneu Musical i l'Agrupació Musical Mediterráneo.

 

La regidora de Festes, Marta Sellés, que ha rebut la notícia dels guanyadors a la Fira de Fitur, ha volgut destacar el gran nivell en els dissenys presentats aquest any tant per a cartell com per portada;:«El cartell i la portada de la revista de festes són dos elements molt apreciats, un perquè anuncien les nostres festes, però també perquè són el tret de sortida per a la preparació d’aquestes», va afirmar Sellés.

Totes les imatges

Notícia publicada el 19 de Gener de 2017