La Vila Joiosa serà el final de la tercera etapa de la ‘Costa Blanca Bike Race’

La competició tindrà lloc del 26 al 29 de gener, en quatre etapes, i visitarà diversos pobles de la Marina Baixa

Facebook logo    Twitter logo

El municipi de la Vila Joiosa es convertirà, el pròxim 28 de gener, en el lloc on finalitzarà la tercera etapa de la prova Costa Blanca Bike Race. Aquesta competició, que enguany consta de 4 etapes, tindrà lloc els dies 26, 27, 28 i 29 de gener i visitarà diversos municipis de la Marina Baixa com Benidorm, Polop, Finestrat, Altea i la Vila Joiosa.

 

Costa Blanca Bike Race és una competició de bicicleta de muntanya que s'emmarca dins el calendari de la Unió Ciclista Internacional. En cadascuna de les seues etapes es recorren entre 40 i 60 quilòmetres per diferents municipis de la Costa Blanca.

 

La tercera etapa d'aquesta competició es realitzarà entre les localitats de Benidorm i la Vila Joiosa, en un recorregut d'aproximadament 60 quilòmetres. L'hora de sortida serà a les 10 del matí a la Cala de Finestrat i finalitzarà a la platja Centre no més tard de les 18.00 hores. La platja Torres, la senda les Portes o la circular del Puig Campana, la font del Molí, Orxeta o l’embassament de l’Amadorio seran llocs que formaran part d'aquest recorregut.

 

Per al regidor d'Esports, José Ramón Uclés, «és una bona promoció per a la Vila Joiosa que aquesta prova tan important a la Costa Blanca finalitze al nostre terme municipal, no només en l'àmbit esportiu, sinó també en el turisme perquè és una forma de donar a conéixer les nostres platges i la nostra naturalesa. D'aquesta manera, agraïsc la implicació de la Regidoria de Turisme per aconseguir que aquesta prova finalitze a la Vila Joiosa», va finalitzar Uclés.

Notícia publicada el 23 de Gener de 2017