Joventut convoca un concurs per a la creació del cartell de la I Fira del Manga i Cultura Japonesa de la Vila Joiosa

Les participants del concurs poden enviar la seua proposta fins al 23 de maig a la Casa de la Joventut en format físic o per correu electrònic

Facebook logo    Twitter logo
Imagen que acompaña la notícia

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de la Vila Joiosa ha convocat un concurs per a la creació del cartell anunciador de la I Fira del Manga i Cultura Japonesa de la Vila Joiosa que se celebrarà el pròxim estiu de 5 a 11 de juliol. El cartell guanyador acompanyarà a la difusió de l'esdeveniment i programa d'actes de la fira.

 

La participació serà lliure i podrà participar qualsevol persona major de 18 anys, o menors amb autorització expressa del pare, mare, tutor o tutora legal, residents a Espanya. Cada participant podrà presentar fins a 3 propostes a concurs. Els dissenys hauran de ser originals i inèdits, i es requereixen esbossos que la seua temàtica gire al voltant del manga i de la cultura japonesa.

 

El cartell haurà de contindre obligatòriament el següent text: I FIRA DEL MANGA I LA CULTURA JAPONESA, DEL 5 A L'11 DE JULIOL organitzada per la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de la Vila Joiosa. Activitats: cosplay, conferències, exposicions, videojocs, tallers, jocs de rol, softcombat i molt més.

 

Els autors i les autores participants hauran d'enviar una fitxa d'inscripció en l'activitat que facilitarà la Casa de la Joventut de la Vila Joiosa (C/ Fray Posidonio Mayor, 30; tel. 96 681 03 38), juntament amb el cartell o els cartells que volen presentar al concurs, les mesures del qual han de ser com a màxim 29,7 x 42 cm. També existeix la possibilitat d'enviar-ho en format digital al correu juventud@villajoyosa.com.

 

El jurat estarà compost per persones qualificades en la matèria, que seran triades per la Regidoria de Joventut. El cartell guanyador serà premiat amb un box de material artístic compost d'una caixa d'acrílics, una paleta d'un sol ús i un llenç 50x70, per part de la Regidoria de Joventut.

 

El termini per a presentar les propostes ja està obert i finalitza el 23 de maig de 2021. Tots els cartells presentats a concurs s'exposaran en una mostra oberta al públic a la Casa de la Joventut durant tot el mes de juliol.

 

“A la Vila Joiosa tenim artistes que disposen d'un gran talent i que ara tenen una gran oportunitat de mostrar-lo al públic, fins i tot arribant a ser el cartell anunciador de la I Fira del Manga i Cultura Japonesa de la Vila Joiosa”. Els anime a tots ells i elles a participar” ha comentat Aina Santamaria, edil de Joventut de la Vila Joiosa.

 

Poden consultar-se les bases del concurs en el web municipal, adjuntes a aquesta notícia i en els perfils oficials de xarxes socials de la Casa de la Joventut de la Vila Joiosa.

 

Totes les imatges

Imagen que acompaña la notícia
Imagen que acompaña la notícia

Notícia publicada el 26 d’Abril de 2021